DJ's rappers, Presentatoren

Ferri Somogyi

Boek Ferri Somogyi bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ferri Somogyi bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ferri Somogyi? Neem dan gerust contact met ons op.

Ferri Somogyi studeert op 18 jarige leeftijd een jaar Informatica in Amerika waar hij ook zijn eerste acteerlessen neemt. Eenmaal terug in Nederland, voor een jaar militaire dienst, neemt Ferri deel aan een algemene auditie voor de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden en speciaal voor Ferri wordt de rol van Rik de Jong in de serie geschreven.

 Naast GTST speelt Ferri ook in series als Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach en wint hij in 2004 de spannende realityserie Bobo’s in the Bush. Ook was hij te zien in de film Jesus is een Palestijn. Na al deze avonturen en zijn rol in GTST vertrekt Ferri voor een aantal jaren naar Amerika waar hij werkt voor een sportzender en tevens fitnessinstructeur is bij een gerenommeerde sportschool. Sinds 2007 woont Ferri weer in Nederland en speelt hij ook weer de rol van Rik.
 
De laatste jaren is Ferri Somogyi ook regelmatig in het land te zien (en te horen) achter de draaitafels bij discotheken in binnnen- en buitenland. Klik HIER voor een DJ Mix van Ferri.Daarnaast is hij bedenker van het platform voor burgerjournalistiek Snypher.
 
In 2011 wint hij samen met enkele GTST-collega’s het populaire AVRO programma Fort Boyard en sinds 2012 is hij samen met vriendin Petra Smits het gezicht van de nieuwe campagne van lingeriemerk SJJANS.
 

Ferri is te boeken voor presentaties, Meet & Greets en als DJ.

Wilt u meer weten over Ferri Somogyi?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferri Somogyi is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferri Somogyi.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferri Somogyi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferri Somogyi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ferri Somogyi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens