Carnaval, Zangers

Ferry de Lits

Boek Ferry de Lits bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ferry de Lits bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ferry de Lits? Neem dan gerust contact met ons op.

Ferry’s muziek carrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht…. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.

Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner’s eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen. 

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist ’t is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Bekend van

• Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen

• Duetten met Django Wagner (Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn)

• Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart

• Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is ’t Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry en Iedereen Wist ’t

Wilt u meer weten over Ferry de Lits?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferry de Lits is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferry de Lits.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferry de Lits ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferry de Lits zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ferry de Lits

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens