Zangers

Frank Galan

Boek Frank Galan bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frank Galan bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frank Galan? Neem dan gerust contact met ons op.

ALS FRANK GALAN HET PODIUM BETREEDT, MAG U PRAT GAAN OP “MAGIE” EN ABSOLUTE “OVERGAVE”.DE BELGISCHE ARTIEST “FRANK GALAN” STAAT GARANT VOOR SFEER EN ABSOLUTE KLASSE TIJDENS UW FEESTEN.

HIJ BEWEEGT ZICH TUSSEN ALLE MUZIEKSTIJLEN EN JONGLEERT MET ALLE  INTERNATIONALE RÉPERTOIRES. EEN ARTISTIEKE KAMELEON PUR SANG. NEDERLANDS, SPAANS, DUITS, ENGELS, FRANS….U ZEGT HET MAAR. DEZE ARTIEST HEEFT “ALLES” OM UW AANWEZIGEN HET MOMENT VAN HUN LEVEN TE BEZORGEN! EEN UNIEK STEMGELUID, EEN SYMPATHIEKE VERSCHIJNING EN ALTIJD BEGAAN MET UW PRACHTIGE DOELGROEP: FRANK GALAN IS PURE KLASSE!

MEER DAN 20 JAAR IN HET VAK WEET FRANK ALS GEEN ANDER HOE HIJ ZICH MOET PROFILEREN OP ALLE SOORTEN FEESTEN. U ZAL VERRASSEND OPKIJKEN WANNEER DEZE ARTIEST DE SONGS VAN BVB. JULIO IGLESIAS VERTOLKT IN HET SPAANS…EEN ADEMBENEMENDE GELIJKENIS! EEN UNIEK STEMGELUID MET WARMTE, GEVOEL EN PASSIE! FRANK GALAN BRENGT IETS “VERRASSEND ANDERS” EN MÉÉR DAN U GEWEND BENT. AMBIANCE, SFEER, ROMANTIEK, TEMPERAMENT…HET PUBLIEK KRIJGT EEN ADEMBENEMENDE ACT!

ZIJN GROTE DOORBRAAK KWAM ER IN 1994, TOEN HIJ TWEEDE WERD IN “DE SOUNDMIXSHOW” WAAR HIJ JULIO IGLESIAS IMITEERDE MET HET LIEDJE “QUIEREME MUCHO”. HIJ KENT SUCCESSEN IN BELGIË, NEDERLAND, DUITSLAND EN SINDS 2015 OOK IN POLEN. HIJ HEEFT REEDS MEER DAN 300 THEATERCONCERTEN OP ZIJN NAAM STAAN IN DUITSLAND. ZIJN DUITSE HIT “AVE MARIA” (EIGEN COMPOSITIE) STOND WEKENLANG OP DE 2DE PLAATS IN DE DUITSE HITPARADE (2008)

Wilt u meer weten over Frank Galan?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Galan is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Galan.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Galan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Galan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frank Galan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens