Zangers

Frank Smeekens

Boek Frank Smeekens bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frank Smeekens bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frank Smeekens? Neem dan gerust contact met ons op.

Frank Smeekens geboren op 26 mei 1974 te Breda… is zijn zang carriere begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt. Zo’n 21 jaar geleden toen hij 21 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regelmatig met liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins meezong, is het allemaal begonnen. Hij heeft ooit één keer mee gedaan aan een talentenjacht, en dat was aan de voor rondes van het festival van het levenslied in Tilburg. Waar hij in zijn ronde 2de werd maar helaas net niet de finale haalde. Daarna ging het snel… hij werd uitgenodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast. In de wel bekende Bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree… wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrote.

Wilt u meer weten over Frank Smeekens?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Smeekens is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Smeekens.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Smeekens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Smeekens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frank Smeekens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens