Carnaval, DJ's rappers, Zangers

Frank van Weert

Boek Frank van Weert bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frank van Weert bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frank van Weert? Neem dan gerust contact met ons op.

Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een sterke aanvulling op elk feest! Frank van Weert zal met zijn nummers de hele zaal op zijn kop zetten. Geschikt voor jong en oud. Kortom, feest gegarandeerd!

Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. In elke kroeg en op elk feest komt beslist een nummer van Frank voorbij. Liedjes als ‘Nergens Goed Voor’ en ‘Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen’ worden uit volle borst meegezongen. Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook door het hele land te zien als DJ en is hij, als tekstschrijver en componist, onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit. 

Wilt u meer weten over Frank van Weert?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank van Weert is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank van Weert.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank van Weert ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank van Weert zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frank van Weert

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens