Zangers

Frank Verkooyen

Boek Frank Verkooyen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frank Verkooyen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frank Verkooyen? Neem dan gerust contact met ons op.

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en vele singles uitgebracht. Hits als: “Kom wie wil er met mij dansen“, ‘’Dans de hele nacht met mij’’ en ‘’De waarheid’’ galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit.

Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”. Hij vervolgde zijn discografie met een tweede en derde album ‘Van harte’ en ‘’In de wolken’’. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel e.v.a.

In zijn studio The Boom! Music is hij dan ook zeer frequent te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs.

Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als b.v. Omroep Brabant en landelijk via TV Oranje.

Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet met zijn eigen nummers in no time de hele tent op zijn kop te zetten. 

Wilt u meer weten over Frank Verkooyen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Verkooyen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Verkooyen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Verkooyen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Verkooyen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frank Verkooyen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens