Zangers

Franklin Brown

Boek Franklin Brown bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Franklin Brown bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Franklin Brown? Neem dan gerust contact met ons op.

Franklin Brown is een Nederlandse zanger die bekend werd dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival.

In 1996 won Franklin Brown samen met Maxine het Nationaal Songfestival met het liedje ‘De Eerste Keer’. Het duo vertegenwoordigde daarop Nederland op het Eurovisie Songfestival in Oslo. Daar eindigen ze op de zevende plaats. De single ‘De eerste keer’ behaalde als hoogste plaats in de charts de 3e plek en werd daarmee de hoogste genoteerde songfestival hit in de charts van de afgelopen 30 jaar.

Na het songfestival zijn Maxine en Franklin Brown als solo artiest verder gegaan en speelde Franklin Brown grote rollen in diverse shows van Frank Wentink in Studio 21 te Hilversum. Nog steeds treed hij regelmatig op met Maxine en noemt hij haar in interviews altijd één van zijn beste vrienden. Samen met Maxine is hij ook nog lid van het songfestival groepje The EuroStars. In deze groep werken ook Marlayne, Esther Hart en Mandy Huydts.

Allemaal mensen die het songfestival hebben gedaan. Met zanger Mark Dakriet richtte hij de groep B.I.G op en haalde daar de zanger Danny Sopacua bij en houden zij zich tijdens het optreden bezig met het zingen van soul muziek, motown en disco songs.

In 2007 hebben Franklin Brown en Maxine voor het eerst in 11 jaar weer een nieuwe single opgenomen. Een door John Ewbank geschreven lied die voorzien werd van tekst door Franklin Brown zelf. De eerste CD sinds 11 jaar heet Steeds Weer en verteld het verhaal over vriendschap die alles overleefd en na meer dan 10 jaar nog steeds staat als een huis. In het liedje wordt nog even met een knipoog naar hun eerdere hit “De Eerste Keer” verweze

Wilt u meer weten over Franklin Brown?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Franklin Brown is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Franklin Brown.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Franklin Brown ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Franklin Brown zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Franklin Brown

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens