Bedrijfsfeesten, Carnaval, Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangers

Frans Bauer

Boek Frans Bauer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frans Bauer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frans Bauer? Neem dan gerust contact met ons op.

De jonge Frans Bauer krijgt landelijke bekendheid door zijn optreden in het populaire tv programma All You Need Is Love. In 1992 brengt Frans onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit.

In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt.

Frans Bauer en Marianne Weber

De samenwerking met Marianne Weber blijkt een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne Weber samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten.

Frans Bauer in Ahoy

Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy in 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. Met meer dan twee miljoen kijkers is de show een waar kijkcijferkanon!

De prijzenkast van Frans Bauer

De wassen beeltenis van Frans staat inmiddels al geruime tijd in Madame Tussaud, veel van zijn albums zijn goud of platina en in 2000 en in 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor beste zanger van het jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. En daarmee houdt de prijzenregen nog niet op voor Frans Bauer. In april van dat jaar wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer boeken

Frans Bauer boeken voor je evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Wilt u meer weten over Frans Bauer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frans Bauer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frans Bauer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frans Bauer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frans Bauer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frans Bauer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens