Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangers

Frans Duijts

Boek Frans Duijts bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frans Duijts bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frans Duijts? Neem dan gerust contact met ons op.

Frans Duijts is een Nederlandse zanger uit Tiel. Jarenlang werkte hij voor zijn familie sloopbedrijf Duijts. Vanaf zijn dertiende imiteerde hij André Hazes al op een geweldige manier. Doordat hij vaak meeging als geluidsman bij artiesten, kon hij laten horen wat hij voor zangkunsten in huis had. Dit deed hij zo goed dat hij verschillende aanvragen kreeg om als André Hazes imitator te komen optreden.

Na jaren gewerkt te hebben in zijn familiebedrijf en als imitator van André Hazes, breekt hij volledig door. Het uitbrengen van de single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ is het startschot voor een prachtige zangcarrière van Frans.

Frans ging zich richten op zijn eigen zangcarrière. Zijn eerste album ‘Zo ben ik mezelf’ werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100. In 2011 scoorde hij met het nummer ‘Morgen is pas morgen’ zijn eerste nummer 1-hit in de ‘Single Top 100’. Vanaf heden houdt hij zich vooral bezig met optreden en zijn carrière uit te breiden.

Frans Duijts maakt van elke situatie een geweldig feest!

Wilt u meer weten over Frans Duijts?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frans Duijts is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frans Duijts.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frans Duijts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frans Duijts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frans Duijts

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens