Shows

Frikandellen party

Boek Frikandellen party bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Frikandellen party bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Frikandellen party? Neem dan gerust contact met ons op.

De Frikandellen Party is vier uur feest en gezelligheid in je sportkantine 
De Dj draai 4 uur lang de gezelligste en bekende hits en ook kun je een optreden verwachten van jullie gekozen artiest 
Bij de Frikandellen Party kun je een keuze maken uit diversen artiesten waarvan er een artiest het optreden verzorgt van een half uur  

Dit alle is compleet verzorgt met licht en geluid natuurlijk en zelfs de frikandellen zullen niet ontbreken 

Wilt u meer weten over Frikandellen party?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frikandellen party is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frikandellen party.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frikandellen party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frikandellen party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Frikandellen party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens