Oktoberfest

Gaaas

Boek Gaaas bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gaaas bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gaaas? Neem dan gerust contact met ons op.

GAAAS BOEKEN !!!

DÉ PARTY SENSATIE UIT HET ZUIDEN! Of het nu gaat om een bescheiden privé feestje of een feesttent vol met 3000 hossende feestgangers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af gaat! Met passie en enthousiasme komen deze drie doorgewinterde entertainers niet alleen voor de grootste hits uit Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en hits van nu in een verassende party- style. Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf. GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!

Wilt u meer weten over Gaaas?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gaaas is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gaaas.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gaaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gaaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gaaas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens