Carnaval, Zangduo's, Zangers

Gebroeders Ko

Boek Gebroeders Ko bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gebroeders Ko bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gebroeders Ko? Neem dan gerust contact met ons op.

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feest act van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto, De Blauwe Stier en Helikopter klassiekers genoemd kunnen worden. Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.In 2017 vieren ze hun 20 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst. De single Wij Slaan Nooit Een Feestje Over geeft hun toekomstplannen weer. Dit feestseizoen breken ze de tent af met Mijn Stamcafé. In de zomer gaan ze weer los met de knallers GIJ Ben Aan De Beurt en Een Atje Voor De Sfeer.

Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie

Bekend van

• BUMA.NL Award Beste Auteurs van Nederland 2012

• Party Award Populairste Act 2004 , 2005, 2007, 2008 en 2009

• Party Award Populairste Partysingle voor Boten Anna 2006

• Party Award Populairste Act publieksprijs 2013

• Geels Populariteits Award Decennium Feestact 2001 / 2010

• Gouden Pepernoot voor de Single ‘Sinterklaas In Een Raket’ 2011

• Award voor 40 Top 100 Hits

• Gouden Award van 150.000 verkochte Schatzi Schenk Mir Ein Foto

• Hits o.a. Boten Anna, Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Trampoline, Boswandeling, Tringeling, Schatje Mag Ik Je Foto, Helicopter, Broodje Frikandel, Wat Heb Jij Een Lekker Lijf, De Blauwe Stier, Alleen Maar Schoenen Aan, Haar Naam Is Lola en Wij Slaan Nooit Een Feestje Over

Wilt u meer weten over Gebroeders Ko?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Ko is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders Ko.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Ko ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Ko zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gebroeders Ko

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens