Carnaval, Zangers

Geen Stempel

Boek Geen Stempel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Geen Stempel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Geen Stempel? Neem dan gerust contact met ons op.

Drie medleys opdreunen en wegwezen?! Niet als Geen Stempel er is! Ricky Berkers alias Geen Stempel zorgt ervoor dat de show spetterend is!

Na een jaar van bijschaven en kritisch kijken wat werkt en niet werkt is Geen Stempel nu de ultieme feestervaring waar letterlijk geen stempel op te zetten valt. Iedere keer staat de show bol van interactie met het publiek, pure entertainment en natuurlijk live zang! Zowel eigen liedjes als de beste feestcovers van collega’s. Een combinatie van stijlen waarmee hij alle kanten op kan. In 30 minuten neemt Rick het publiek mee in een sfeer waar ‘feest’ de hoofdmoot is!

In het verleden zijn er onder andere remixen van Henk Dissel, Nick & Simon en Nielson verschenen. Door alle stijlen aan te pakken laat Geen Stempel zien lekker breed te kunnen opereren. Met de Mixtapes verlengt hij moeiteloos de zomer met een maand of 3 in bijna een uur durende mix met de beste en lekkerste hits!

Eind 2013 verscheen de single ‘Sjansen’ die Geen Stempel volop aandacht brengt. Zo was hij te zien op Z@pp Live en Omroep Brabant. In de zomer van 2014 kwam de aanstekelijke single ‘Dansen tot ’s morgensvroeg’ uit bij ABC Entertainment. De singles ‘Brabo’ en ‘De kroegbaas’ bleken eveneens een schot in de roos. Met ‘Brabo’ wist Geen Stempel uitgeroepen te worden tot beste carnavalsplaat van Brabant door niemand minder dan Giel Beelen van Radio 3FM. Rondom de release van ‘De kroegbaas’ werd een speciale site opgericht om de leukste en beste kroegbaas van Nederland te vinden. Eind 2015 wordt de single ‘De brugwachter’ uitgebracht, wederom een stampende meezinger die Geen Stempel zo herkenbaar maakt. In de zomer van 2016 komt ‘Als ze danst’ uit als de Nederlandse zomer eindelijk begint. Met de feesttrack ‘Blondine’ luidt Geen Stempel samen met DJ Johnny de carnaval van 2017 in, dit jaar wordt bekroond als Geen Stempel wordt uitgeroepen tot de Populairste Opkomende Party Act van Nederland. 

Deze bekroning viert Geen Stempel met de single Confetti, de feestplaat van 2018 voor de party act.

Wilt u meer weten over Geen Stempel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Geen Stempel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Geen Stempel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Geen Stempel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Geen Stempel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Geen Stempel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens