Zangers

Gerard Joling

Boek Gerard Joling bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gerard Joling bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gerard Joling? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd en omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière. De Soundmixshow 

Wilt u meer weten over Gerard Joling?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gerard Joling is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gerard Joling.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gerard Joling ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gerard Joling zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gerard Joling

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens