Meet & greet

Gigi Ravelli

Boek Gigi Ravelli bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gigi Ravelli bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gigi Ravelli? Neem dan gerust contact met ons op.

Gigi wordt geboren op 28 juni 1982 in Laren. Het presenteren en optreden doet zij al op jonge leeftijd. Geen toneeluitvoering op school slaat zij over. Na de HAVO volgt Gigi in 1999 op het Dudok-college de studie Economie. En In 2003 begint Gigi Ravelli aan haar opleiding Communicatie in Amsterdam. In augustus 2010 haalt Gigi haar bachelor met eindcijfer 8.

Alleen een studie is voor Gigi Ravelli niet genoeg. Gigi staat ook op de planken met de toneelgroep Rien ne va plus in 2005 en volgt de theateropleiding bij het Crea Theater in Amsterdam.
2006 is het jaar dat Gigi landelijk op televisie verschijnt. Door SBS Games wordt zij gevraagd om te gaan presenteren.

Goede Tijden, Slechte Tijden
De verschijning van Gigi gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo wordt zij in 2007 gevraagd om auditie te doen voor GTST. En met succes! Vanaf 17 april is Gigi te bewonderen in de populairste soap van Nederland Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt zij de rol van Lorena Gonzales de dochter van Rosa. In de serie is zij soms een bitchy vrouw die een relatie heeft met Nick, de zoon van Ludo.
In augustus 2008 begint Gigi aan een nieuw seizoen van GTST. Daarin staat voornamelijk haar relatie met Bing centraal. Ook in het seizoen van 2009/2010 zal zij voor de nodige opschudding zorgen in Meerdijk..

Ook in andere programma’s is Gigi een graag geziene gast. Zo wint zij in 2007 de nationale geheugentest. In 2009 doet Gigi mee aan de populaire en swingende RTL4 programma’s Dancing with the Stars en Let’s Dance. Ook speelt zij een gastrol in Draadstaal en de TV kantine. En viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Marly en Koert-Jan de zomer.

Fight Cancer
In de zomer van 2008 doet Gigi namens Fight Cancer mee aan de Peking Challange Race. Op 12 juli begint zij aan haar spannende tocht. Gigi is tevens ambassadrice van Fight Cancer, de jongerentak van KWF. Zij zet zich actief in voor diverse acties en campagens van Fight Cancer zoals de actie veilig zonnen.

Evenementen/Campagnes
Gigi is een opvallende en veelgevraagde persoonlijkheid. Zo verzorgt Gigi Ravelli voor diverse evenmenten de presentatie. Dit varieert van een gala tot een verkiezing en van een produktpresentatie tot een filmpremiere. Ook geeft zij op aanvraag acteer workshops.

In 2008 , 2009 en 2010 is Gigi het gezicht van Duurzaam Amsterdam een campagne die drie maanden lang te zien is (TV Commercial en printcampagne) in Amsterdam en omstreken.

Wilt u meer weten over Gigi Ravelli?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gigi Ravelli is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gigi Ravelli.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gigi Ravelli ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gigi Ravelli zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gigi Ravelli

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens