DJ's rappers

Gino’s muziekcarrousel

Boek Gino’s muziekcarrousel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gino’s muziekcarrousel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gino’s muziekcarrousel? Neem dan gerust contact met ons op.

Gino’s Muziek Carrousel is een live amusements show van 4 uur met muziek en entertainment. Gino is de zanger en DJ/presentator.

Gedurende de show haalt Gino regelmatig een bezoeker op het podium en vraagt deze om aan het rad (de Muziek Carrousel) te draaien. Op dit rad staan cijfers die zijn gekoppeld aan diverse muziekstijlen en bijbehorende nummers (voorbeelden van genres zijn Nederpop, Feestmuziek, Engelstalig, Ballads, Spaanstalig, Polonaise, etc). Gino zingt vervolgens het gekozen nummer. Daarnaast draait hij gezellige muziek passend bij het feest of evenement.

Doelgroep

Deze show is geschikt voor vrijwel alle feesten en horecagelegenheden van klein tot groot. Maar bijvoorbeeld ook voor campings omdat er voor een breed publiek van jong tot oud wordt geprogrammeerd. De live gezongen nummers alsook de muziekkeuze van de DJ, zijn ‘voor ieder wat wils’ en zullen worden afgestemd op de locatie en bezoekers. Waarbij een hoog feestgehalte en gezelligheid het doel is.

Wilt u meer weten over Gino’s muziekcarrousel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gino’s muziekcarrousel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gino’s muziekcarrousel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gino’s muziekcarrousel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gino’s muziekcarrousel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gino’s muziekcarrousel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens