Zangers

Gio Kemper

Boek Gio Kemper bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gio Kemper bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gio Kemper? Neem dan gerust contact met ons op.

Giovanni – of Gio – werd geboren in het Nederlandse Leiden, maar volgde zijn werk en de liefde naar Vlaanderen. Daar woont hij nu al een tijdje samen met zijn vriendin, zangeres en presentatrice Laura Tesoro. Gio was amper vijf jaar toen hij met musical begon. Drie jaar later danste hij zichzelf als achtjarige binnen op het prestigieuze Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam; een dansacademie met een grote focus op musical. Die coup de foudre met musical zorgde ervoor dat hij in zijn jonge leven al in grote producties stond als The lion king, Oliver!, Peter Pan, The little mermaid en Wickie De viking.

Gio nam ook deel aan So you think you can dance en werd er knap vierde. Dat danstalent leverde hem een plaatsje op in de jury van het programma Ketnet musical, en inmiddels maakt hij met de Ketnetband ook de Vlaamse kinderpodia onveilig. Dat hij bovendien ook nog eens kan acteren, bewijst Gio in de succesvolle Ketnetreeks Nachtwacht. Die is al aan zijn derde reeks toe, en daarin mag hij jagen op monsters en andere magische wezens als de stoere weerwolf Wilko.

Wilt u meer weten over Gio Kemper?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gio Kemper is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gio Kemper.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gio Kemper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gio Kemper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gio Kemper

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens