DJ's rappers, Zangers

Glen Faria

Boek Glen Faria bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Glen Faria bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Glen Faria? Neem dan gerust contact met ons op.

Glen Faria is een veelzijdige zanger, rapper en songwriter uit Amsterdam Zuidoost. Hij staat bekend om zijn levensverhalen en situaties die voor velen herkenbaar zijn. De onderwerpen van zijn liedjes variëren van liefde, zelfbeeld en gezinsleven tot aan maatschappelijke thema’s. In 2018 is Glen zijn doorbraak voor het grote publiek, wanneer hij meedoet een het NPO1 programma De Beste Zangers. Hierin zingt Davina Michele, Glen zijn lied het Duurt Te Lang. Dit nummer behaalt een jaar later 70 miljoen streams op Spotify. Glen groeit op in de Amsterdamse Bijlmer. Deze bruisende buurt heeft hem veel gebeurtenissen en verhalen opgeleverd die hij verwerkt in zijn muziek. Toen hij 20 was, werd hij één van de mede-oprichters van de theatergroep Likeminds. Daar leerde hij Yousef Gnaoui (Sef), kennen. Samen vormden zij enkele jaren later, met The Flexican en Murth Mossel, de succesvolle groep Flinke Namen waar zij de festivals, waaronder Lowlands en Pinkpop, mee plat speelden en enkele hits als Wolken en Als Zij Langs Loopt scoren. Na het succes van Flinke Namen richt Glen zich op zijn solowerk als MC Fit en brengt in 2013 zijn debuutalbum uit.  In de periode van 2015 tot en met 2019, richt Glen zich vooral op het schrijven voor anderen. Zo schrijft hij onder andere voor namen als Maan, Trijntje Oosterhuis en Ali B. Naast nationaal, heeft Glen ook internationaal voor enkele grote namen geschreven en heeft hij een Billboard #1 Dance Top 100! hiervoor ontvangen.   In 2020 ligt Glen zijn focus weer op het maken van eigen muziek en het uitbrengen van zijn volgende album. Glen combineert op zijn nieuwe album zang en rap moeiteloos met elkaar en voegt hier en daar ook Surinaamse invloeden toe. Daarnaast gaat Glen dit jaar weer touren langs enkele podia, festivals en theaters. 

Wilt u meer weten over Glen Faria?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glen Faria is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glen Faria.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glen Faria ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glen Faria zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Glen Faria

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens