Zangers

Glenn van Dijk

Boek Glenn van Dijk bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Glenn van Dijk bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Glenn van Dijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Glenn van Dijk geboren in Arnhem had vanaf zijn jeugd maar een hobby…en dat is muziek. Al op jonge leeftijd hield Glenn zich bezig met alles wat met muziek te maken had. Niet verwonderlijk dat hij om die reden van zijn hobby zijn werk ging maken. Op zijn negentiende opende hij een café in Huissen en naar 5 jaar opende hij Het feestcafé Meneer van Dijk in Arnhem die hij 10 jaar heeft geëxploiteerd. Naast het publiek entertainen in de breedste zin van het woord bleek hij een echt feestbeest. Hierdoor wordt Glenn vaak gevraagd door zijn collega’s exploitanten om ook bij hun een feestje te komen maken.

Naast het zijn van een horeca baas ontwikkeld Glenn zich tot multitalent. Zo heeft hij het smartlappen festival in Arnhem bedacht en is daar ook 7 jaar actief in de organisatie. Elk jaar wordt het festival geopend door Glenn van Dijk en Emiel Hartkamp. Het Smartlappenfestival is vandaag de dag niet meer weg te denken in het Arnhemse uitgaansleven. Glenn heeft ondertussen geroken aan het artiesten vak, en heeft zich ingeschreven voor de Aprés-skihut talentenjacht in Rotterdam. Hier haalde hij de finale, de trend is gezet. Glenn wilt en gaat zich richten op het artiesten vak. De eerste single komt uit met de titel “Viva Casablanca” en is gelijk een hit in het uitgaanscircuit. Hij wordt dan ook gevraagd om op de middenstip te komen zingen bij Vitesse in het Gelredome. Naast de optredens in de horeca is Glenn een veel gevraagde artiest om te komen zingen op grote festivals en zomerfeesten.

Eind maart 2011 komt zijn eerste single uit met de titel “Schatje ik haal je met de trekker op”, een echte feestplaat die tijdens de zomerfeesten en festivals zeker het bier laat stromen. Een plaat met een knipoog naar Boer zoekt vrouw, de kijkcijferhit van 2011. Tijdens Glenn’s optredens komen de meezingers, feestnummers en de echte stampers allemaal aan bod. Kortom een super gezellig feest. Mede door zijn grote ervaring maar vooral zijn enthousiasme heeft Glenn tijdens zijn optredens door het land interactief contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Glenn van Dijk een eigentijdse zanger met veel gevoel voor entertainment en perfectie.

Wilt u meer weten over Glenn van Dijk?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glenn van Dijk is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glenn van Dijk.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glenn van Dijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glenn van Dijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Glenn van Dijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens