Bands

GoetFoud Live Band

Boek GoetFoud Live Band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u GoetFoud Live Band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van GoetFoud Live Band? Neem dan gerust contact met ons op.

GoetFoud Live Band Boeken doe je bij Diamonds Entertainment.

GoetFoud Live Band is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren en gedreven professionele muzikanten.

De band speelt met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live. Nederlandstalig, dance, medleys&mashups, pop&rock, meezingers en voor de liefhebbers een ware gabbermedley…het passeert allemaal de revue. Het repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.

Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. Sneekweek, Spektakel op het Plein, Paradiso, Dicky Woodstock en vele andere honderden openbare optredens en privefeesten heeft de band reeds achter haar naam staan.

GoetFoud Live Band werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen.

Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij prentenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken.

Ons motto:

Dansen, hossen en springen tot de vloer het begeeft en het dak eraf gaat..!!

Wilt u meer weten over GoetFoud Live Band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over GoetFoud Live Band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van GoetFoud Live Band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over GoetFoud Live Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over GoetFoud Live Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
GoetFoud Live Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens