Bands

Goldband

Boek Goldband bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Goldband bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Goldband? Neem dan gerust contact met ons op.

Nadat ze in 2019 uit het niets de muziekindustrie binnen kwamen te stormen lijkt de Haagse popsensatie Goldband zich inmiddels serieus gevestigd te hebben in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Na twee EP’s, cult hits als Mijn Stad en Witte Was en vooral een ijzersterke live reputatie kwam in 2021 het debuutalbum Betaalbare Romantiek uit.

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, twee 3FM Awards (‘Beste Groep’ en ‘Beste Album’), 3 nummers in de top 10 van de 3voor12 Song van het Jaar 2021. Goldband is op weg naar hun eerste volwaardige festivalseizoen en zonder twijfel dé act die je niet wilt missen.

Wilt u meer weten over Goldband?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Goldband is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Goldband.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Goldband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Goldband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Goldband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens