Bands

Golden Earring

Boek Golden Earring bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Golden Earring bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Golden Earring? Neem dan gerust contact met ons op.

Golden Earring is de meest succesvolle rockband van Nederland en inmiddels al decennia actief.

In de jaren ’60 ontpopt de band zich tot de meest succesvolle vertegenwoordiger van de Haagse beatscene. Waar de meeste collega’s struikelen over de drempel naar de jaren ’70, breekt voor Golden Earring juist een bloeiperiode aan. In tegenstelling tot veel andere groepen houdt de band de vinger aan de pols van de tijdgeest en weet zich bovendien omringd door goede adviseurs, zoals ontdekker, producer en platenbaas van Polydor Fred Haayen. Golden Earring ontwikkelt een eigen, energieke rocksound die het zowel in eigen land, als bij vlagen elders (Amerika, Duitsland) goed doet, al zijn er diverse momenten dat de band het bijltje er bij neer wil gooien. Golden Earring lanceert in de jaren ’90 met een akoestisch album één van haar best verkopende titels, maar houdt zich intussen bewust verre van nostalgische evenementen als back-to-the-60 festivals. De verdiensten van Barry, George, Rinus en Cesar zijn niet alleen op de eigen platen terug te horen. Met name Barry Hay en George Kooymans zetten zich regelmatig in voor jong talent, van Bojoura en Earth & Fire tot Anouk

Wilt u meer weten over Golden Earring?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Golden Earring is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Golden Earring.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Golden Earring ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Golden Earring zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Golden Earring

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens