Kinderentertainment

Goochelaar Dennis

Boek Goochelaar Dennis bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Goochelaar Dennis bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Goochelaar Dennis? Neem dan gerust contact met ons op.

Dennis
Goochelaar Dennis is een enthousiaste en ervaren goochelaar. Hij treedt op voor alle leeftijdscategorie√ęn. Tijdens het goochelen benadert hij zijn publiek sociaal en respectvol.
Onderwijs
Er is uiteraard ook een leven voor het goochelen geweest, zo is hij werkzaam geweest als marktonderzoeker en in het onderwijs. Maar het optreden en entertainen is en blijft zijn grote passie.
Goochelen
Hij begon op latere leeftijd met goochelen, eerst als hobby en daarna beroepsmatig.
Via een goochelclub kwam hij in aanraking met een aantal goochelaars die net als Dennis besmet waren geraakt met het goochelvirus. Zijn eerste voorstelling kreeg hij via een clubgenoot, een voorstelling voor 80 kinderen en plaatselijk pers. Daarna zouden er nog vele volgen.
In de loop der jaren begon hij zijn activiteiten steeds meer uit te breiden met onder andere ballonnen plooien, buikspreken en gitaar spelen.

Wilt u meer weten over Goochelaar Dennis?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Goochelaar Dennis is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Goochelaar Dennis.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Goochelaar Dennis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Goochelaar Dennis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Goochelaar Dennis

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens