Zangers

Grad Damen

Boek Grad Damen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Grad Damen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Grad Damen? Neem dan gerust contact met ons op.

Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias’ Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100. Grad Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw tegen, met wie hij twee zonen heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privéoptreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger. In 2006 was Grad Damen te zien bij SBS 6 met zijn eigen tiendelige reallifesoap Helemaal Grad. In februari 2008 tekende Damen een contract met de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat schrijft voor onder anderen Frans Bauer, Koos Alberts,Marianne Weber en Jannes. In 2008 bracht Damen het album Kom weer bij mij uit. Daarop volgde in 2009 na jaren weer een theatertour door verschillende theaters in Nederland en het album Goed in mijn vel. Ook dit album werd geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. I Begin 2010 scoorde Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer Ik hou het meest van jou was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent. met inmiddels meer dan 30 top 100 noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volks muziek

Wilt u meer weten over Grad Damen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Grad Damen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Grad Damen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Grad Damen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Grad Damen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Grad Damen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens