Trio's

Groovy Gents

Boek Groovy Gents bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Groovy Gents bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Groovy Gents? Neem dan gerust contact met ons op.

De Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten.

Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet. Een optreden van de Groovy Gents kan op de achtergrond of op de voorgrond zowel akoestisch tussen het publiek als versterkt op een podium. Aarzel niet als u een flexibel en muzikaal trio zoekt die uw evenement tot een nog groter succes maakt!

De Groovy Gents beschikken over een eigen geluidsinstallatie mocht u iets meer volume willen dan akoestisch.

Wilt u meer weten over Groovy Gents?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Groovy Gents is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Groovy Gents.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Groovy Gents ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Groovy Gents zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Groovy Gents

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens