Instrumentalisten

Guido’s Orchestra

Boek Guido’s Orchestra bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Guido’s Orchestra bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Guido’s Orchestra? Neem dan gerust contact met ons op.

Guido’s Orchestra is het eigentijdse poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met echtgenote en sopraan Wendy Kokkelkoren bewijst het orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan.

Guido’s Orchestra boekte de afgelopen jaren grote successen met onder andere ‘Red Passion Live in Concert’, het Drielandenpunt concert ‘Live from the Heart of Europe’ en de concerten van ‘Symphonica in Rosso’ met artiesten als Paul de Leeuw, Marco Borsato, Lionel Richie, Diana Ross en Nick en Simon.

Wilt u meer weten over Guido’s Orchestra?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Guido’s Orchestra is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Guido’s Orchestra.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Guido’s Orchestra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Guido’s Orchestra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Guido’s Orchestra

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens