Carnaval, Zangers

Gullie

Boek Gullie bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Gullie bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Gullie? Neem dan gerust contact met ons op.

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van Feesthits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’, ‘Pils’ en ‘Genderneutraal’.

En eerder te zien op o.a. Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM. Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin.

Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water. Dus Jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben.

Wilt u meer weten over Gullie?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gullie is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gullie.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gullie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gullie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Gullie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens