Carnaval, Zangers

Guus Doggen

Boek Guus Doggen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Guus Doggen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Guus Doggen? Neem dan gerust contact met ons op.

Guus is geboren op 13 februari 1995 als oudste kind in een gezin van 2 kinderen.

De liefde voor het Nederlandstalig lied is hem door zijn vader Ad, met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn tienerjaren begint Guus steeds vaker en beter mee te zingen met het repertoire van diverse Nederlandstalige zangers zoals Frank van Etten, Jannes, Grad Damen, Wesley Klein, Ferry de Lits en ga zo maar door.

Tijdens kleine familiefeestjes bij zijn ouders thuis wordt aan Guus regelmatig gevraagd om te zingen; hij zingt dan met de artiest mee want orkestbanden heeft hij niet en de familie geniet met volle teugen.

Op 21 maart 2014 viert zijn vader Ad, zijn 50e verjaardag en krijgt een optreden van Johan Kettenburg aangeboden. Op verzoek van de familie zingt Guus samen met Johan het lied “Mijn zoon” van Willy Alberti. Iedereen is tot tranen toe geroerd, het was een enorm succes.

In juli 2015 treed Wesley Klein op bij het Dorpscafé, Guus trekt de stoute schoenen aan en zegt balorig tegen Wesley: ‘Wij gaan straks samen een liedje zingen’. En zo gebeurde het, Guus zong samen met Wesley. Deze was dusdanig onder de indruk van Guus zijn stem dat hij het advies gaf om ermee verder te gaan.

Een maand later informeerde Guus bij Frank van Etten studio’s of het mogelijk was om een eigen liedje te schrijven en op te nemen; dit werd “Liefde en m’n hart”.

Inmiddels is Guus bezig met een volgend nummer.

Wilt u meer weten over Guus Doggen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Guus Doggen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Guus Doggen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Guus Doggen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Guus Doggen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Guus Doggen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens