Zangers

Hansen Tomas

Boek Hansen Tomas bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hansen Tomas bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hansen Tomas? Neem dan gerust contact met ons op.

Twaalf jaar geleden scoorde hij als 19-jarige zijn eerste hit. Hansen Tomas is terug en voor 100% gefocust op muziek. Muziek was er altijd al in het leven van Hansen Tomas. Zijn ouders zongen in de kerk, zijn vader was drummer en gitarist, zijn oudere broer zat in een band en ook zijn tweelingbroertje zong. Vanaf zijn 15e begon hij mee te doen aan audities, en niet de minsten: aan die van het eerste seizoen van Idols en Popstars: The Rivals. In 2008 tekende zijn eerste platencontract, deed mee aan writing camps en werkte met bekende namen als Alain Clark, Tjeerd Oosterhuis en Han Kooreneef. Het resultaat was een eerste single, 1000 en 1 Gedachten, en een album, Stad & Land. Hansen werd flink gelanceerd: hij werd ‘geadopteerd’ door dj Giel Beelen en mocht optredens doen op de Uitmarkt, festivals als Paaspop en in het voorprogramma van onder meer Gerard Joling. Een tweede en derde single volgden. Het viel even stil, maar nu is het weer tijd om zelf op de voorgrond te treden. Qua sound ligt het in de lijn van waar hij in 2008 mee doorbrak. Popmuziek met een R&B-randje – en een Nederlandse tekst. Want hoewel hij artiesten als Chris Brown en JAY-Z tot zijn invloeden rekent, zingt Hansen toch het liefst in zijn moerstaal. Voortaan bepaalt hij alles zelf: wat hij maakt, hoe hij klinkt, wat hij draagt aan kleding. “Dit ben ik en als mensen het tof vinden: gaaf. Vroeger wilde ik beroemd worden, nu wil ik gewoon lekker muziek maken. En deze keer ga ik er écht van genieten.

Wilt u meer weten over Hansen Tomas?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hansen Tomas is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hansen Tomas.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hansen Tomas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hansen Tomas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hansen Tomas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens