Zangers

Hansi Hinterseer

Boek Hansi Hinterseer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hansi Hinterseer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hansi Hinterseer? Neem dan gerust contact met ons op.

Hansi Hinterseer is een absolute megaster in Oostenrijk en ver daarbuiten. Hij werd zanger na een succesvolle skicarrière en zag zijn muzikale loopbaan een hoge vlucht nemen na zijn eerste optreden in 1994 in het in het hele Duitstalige gebied uitgezonden tv-programma ?Musikantenstadl? van de ORF. Sindsdien behaalde de immer goedlachse Hansi met zijn albums 30 keer goud en platina in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ook voor zijn werk als showmaster kent hij grote waardering.

In 1993 was Hansi te gast op het verjaardagsfeestje van muziekproducent Jack White. Totaal onverwacht en onaangekondigd begon Hansi te zingen en dat was de start voor hem van een tweede leven. Hansi kreeg een platencontract en in 1994 kwam zijn eerste album uit. De schlager- en volkszanger Hansi Hinterseer was geboren. Al van bij de start van zijn muzikale carrière veroverde Hansi alle harten. Hansi heeft een heel apart stemgeluid en in zowat alle liedjes die hij zingt voel je de sfeer van zijn heimat Oostenrijk. De man met de vriendelijke lach en met meezingers als ?Hände zu Himmel?, ?Du bist mein Leben? en ?Viele Grüsse aus Tirol? is het beste muzikale exportproduct wat Oostenrijk de voorbije decennia heeft voortgebracht.

In 2012 onderneemt de schlagerzanger met zijn ?Tiroler Echo und Chor? een Europese tournee. Niet minder dan 44 concerten in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Luxemburg, België, Nederland, Italië en Frankrijk staan op het programma.

Wilt u meer weten over Hansi Hinterseer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hansi Hinterseer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hansi Hinterseer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hansi Hinterseer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hansi Hinterseer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hansi Hinterseer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens