DJ's rappers

Hardwell

Boek Hardwell bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hardwell bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hardwell? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij presenteren u: Hardwell

Een jongen die ooit op zijn 13e jaar begon met DJ-en en nooit had kunnen voorzien hoe zijn toekomst eruit zou zien, is nu bijna 10 jaar later een toonaangevend persoon onder de jongere generatie DJs en op weg naar de top!

Sinds een aantal jaren, is Hardwell’s talent ook niet onopgemerkt gebleven binnen de Dance industrie en wordt hij gezien als een van de belangrijkste opkomende talenten.  

Als je zijn stijl zou willen omschrijven in een zin, kan dat niets anders zijn dan “Big Room House” waar hij zijn eigen stempel op heeft weten te drukken als DJ / Producer. Met zijn bootleg van Steve Angello & Laidback Luke “Show Be Love” werd Hardwell’s Internationale doorbraak een feit.

In 2010 bracht Hardwell oa de tracks “Red Carpet 2010” en “Feel So High” ft I-Fan uit. Beide platen kregen volop support van de grootste namen uit DJ land en werden gereleased in meer dan 10 landen! 

Dat Hardwell niet heeft stilgezeten de afgelopen jaren, blijkt wel uit de lange lijst van remixes voor DJ Mag Top 100 DJs zoals Fedde Le Grand, Armin van Buuren, Tiesto, Bob Sinclar, Chris Lake, Funkerman, Laidback Luke, Sharam (Deep Dish), Steve Angello, Booty Luv and Hi_Tack.

En niet te vergeten dat Hardwell’s 10-delige compilatie serie “Eclectic Beatz” behoort tot de best verkopende mix albums van de afgelopen jaren!

 In de DJ Booth laat Hardwell het nooit afweten en zijn er maar weinig die zulke exceptionele DJ-skills heeft als hem! Ook zijn variëteit in muziek, looks en enthousiasme maken hem een uniek persoon achter de draaitafels.

Hij reist de hele wereld over om zijn geluid ten gehore te brengen, van Sydney to Miami, Amsterdam to London. Afgelopen zomer draaide Hardwell voor het eerst op Ibiza, hij draaide in de 3 grootste clubs op uitnodiging van Chuckie en Tiesto, waar zijn samenwerking met Tiesto ontstond.
Hardwell trapt het jaar 2011 af met nieuwe releases op zijn eigen label “Revealed Recordings”, een compilatie serie als vervolg op Eclectic Beatz , genaamd “Revealed”, een award voor “Beste Nieuwe Eclectro House DJ” van het Franse vooraanstaande muziek magazine Onlyfordjs, remixen voor onder andere Flo-Rida ft Akon, Clockx, Haley en Gareth Emery & Jerome Isma-Ae en de release van zijn eerste plaat samen met Tiesto, genaamd “Zero 76”! 

Dit is nog maar het begin, want deze man is nog lang niet uitgeraasd! 

Wilt u meer weten over Hardwell?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hardwell is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hardwell.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hardwell ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hardwell zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hardwell

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens