Zangers

Harm Wolters

Boek Harm Wolters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Harm Wolters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Harm Wolters? Neem dan gerust contact met ons op.

Harm Wolters startte zijn carrière door op te treden in Zwolle en omstreken. Later schreef hij zelf ook nummers; in 2003 bracht hij zijn eerste single De sirtaki dansen wij uit. Ook andere singles bracht hij deze uit met verschillende videoclips. Hij is een bekende persoon in de gemeenschap van Zwolle en ook de vaste zanger van PEC Zwolle.

Vanaf zijn zeventiende brengt Harm een veelzijdig repertoire. Goed in het gehoor liggende hits van collega’s als Koos Alberts, André Hazes en Frank van Etten en stevige aprés ski nummers.Waar Harm optreedt gaat binnen luttele minuten het dak er af. Een geboren entertainer die zich zowel in de kleinere als de grotere zalen en feesttenten als een vis in het water voelt.

Sinds de start van Ancora in 2013 is Wolters lid. Zong hij eerder voornamelijk over de liefde, nu gaat het over het zeemansleven. Begin 2018 werd hij opgenomen in het ziekenhuis en onderging een hartoperatie. Inmiddels is hij volgens het platenlabel Volendam Music zodanig hersteld dat hij met zijn medezangers Patrick van Bree en Patrick Jongschaap weer meedraait met alle opnames en optredens van de groep.

Wilt u meer weten over Harm Wolters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Harm Wolters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Harm Wolters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Harm Wolters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Harm Wolters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Harm Wolters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens