Presentatoren, Zangers

Harold Verwoert

Boek Harold Verwoert bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Harold Verwoert bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Harold Verwoert? Neem dan gerust contact met ons op.

Harold Verwoert is naast zanger, presentator en acteur ook componist en tekstdichter. Voor zijn voormalig alter-ego Coole Piet Diego schreef hij nummers, maar ook voor vele andere artiesten. Hij maakte deel uit van de theatergroep ‘Jeans!’, presenteerde onder andere op Net5, SBS6 en bij Sterren.nl en spreekt stemmen in voor tekenfilms. Harold mag in de wereld van het entertainment zeker een duizendpoot genoemd worden.

“Muziek is de adem van mijn leven”. Ik hou van muziek, in alle variaties, van klassiek tot pop. Ik schrijf zelf ook, niet alleen sinterklaasliedjes, maar ook liedjes voor anderen. Neem gerust contact met me op als ik iets voor je zou kunnen betekenen.

In de 30 jaar dat Harold al zingt, waarvan 20 jaar professioneel, heeft hij veel geleerd. Hij vindt het een kans om deze kennis te delen met talentvolle, leergierige zangers en zangeressen in spe. Daarbij leer je meer dan alleen maar je stem gebruiken. Ademhaling en gehoortraining zijn vaste onderdelen van zijn coaching. Harold zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers. Harold heeft niet alleen een fantastische stem maar maakt van elk optreden een ware show. 

Wilt u meer weten over Harold Verwoert?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Harold Verwoert is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Harold Verwoert.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Harold Verwoert ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Harold Verwoert zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Harold Verwoert

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens