Carnaval, Zangers

Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder)

Boek Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder) bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder) bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder)? Neem dan gerust contact met ons op.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single ‘Ik Wil Een Zoen’ is zomers en gezellig

Wilt u meer weten over Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder)?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder) is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder).

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder) ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder) zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Havenzangers 2.0 (Mulder & Mulder)

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens