Oktoberfest

Heidi und die Heino’s

Boek Heidi und die Heino’s bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Heidi und die Heino’s bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Heidi und die Heino’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en één van de bekendste exponenten van het duitse muzikale erfgoed klinkt in de hernieuwde uitvoering van de gelegenheidsformatie Heidi und die Heino’s als nooit tevoren.

Wat eind 2002 begon als een grap, werd in korte tijd een rage! In ruim een half uur gaat onder de noemer ‘Jetzt geht die Party richtig loss’ het gehele Duits Cultureel Erfgoed als een sneltreinvaart aan je voorbij.

Met deze Aha-erlebnis, met hits als o.a. ‘Rosamunde’, ‘Fiësta Mexicana’, ‘Du’ en Ein bisschen frieden’, wordt ieder evenement een geslaagd feest.
Programma’s als Life&Cooking, Kopspijkers en RTL Boulevard stonden voor ze in de rij. In amper drie weken tijd werden diverse hitnoteringen behaald.
De goedkeuring van de Vereniging van Duitse Keurschlagers is inmiddels bevestigd.

Heidi und die Heino’s met: Tony Neef, bedenker van HudH, Brigitte Nijman en Rolf Koster.

Wilt u meer weten over Heidi und die Heino’s?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heidi und die Heino’s is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heidi und die Heino’s.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heidi und die Heino’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heidi und die Heino’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Heidi und die Heino’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens