Oktoberfest, Zangers

Hein Simons

Boek Hein Simons bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hein Simons bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hein Simons? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 11 jarige leeftijd wint Heintje Simons -ook wel ‘De ‘Nachtegaal van Bleijerheide’ genoemd- een talentenjacht door op onnavolgbare wijze ‘Mama’, van Robertino Loreti, te zingen. De weg die Heintje hierna heeft bewandeld is geschiedenis. Tot aan de dag van vandaag werden er maar liefst wereldwijd 46 miljoen platen verkocht en werden er veertig gouden en tien platina onder scheidingen aan hem uitgereikt.

In 1970 kwam Heintje zelfs op de Amerikaanse BillBoard Hot 100 voor met de albums “You Are The Best Of All” en “I’m Your Litlle Boy”. Op het “Grand Gala du Disc”, gepresenteerd door Mies Bouwman en Willem Duys, ontving hij destijds uit handen van Maurice Chevalier een Edison. In 1973 verschijnt het album “Ik Denk Aan Jou” naar later zal blijken, zijn voorlopig laatste in het Nederlands gezongen album. De carrière van Hein Simons speelt zich in de daarop volgende veertig jaar vooral af in de Duitstalige landen, China en Zuid Afrika, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair is.

In 2013 wordt op het JAZ label de succescompilatie “De Nachtegaal van Bleyerheide” uitgebracht, dit bevalt van beide kanten zo goed dat er wordt besloten een compleet nieuw Nederlandstalig album te maken. Na ruim 41 jaar verschijnt er dus weer een Nederlandstalig album van Hein Simons met de titel “THUIS”. Op dit album staan 12 nieuwe songs en natuurlijk een medley van de allergrootste hits van Hein Simons. Op 18 september 2014 is tijdens de BUMA NL dag, op het Sena talentenpodium in ’s Hertogenbosch, zijn nieuwe album uitgereikt. En dit bleef niet onopgemerkt want Hein Simons werd uitgenodigd door verscheidene TV en radioprogramma’s waaronder ‘De Wereld Draait Door’ met Matthijs van Nieuwkerk.

Wilt u meer weten over Hein Simons?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hein Simons is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hein Simons.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hein Simons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hein Simons zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hein Simons

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens