Bedrijfsfeesten, Oktoberfest, Publieksevenementen, Zangeressen

Helene Fischer

Boek Helene Fischer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Helene Fischer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Helene Fischer? Neem dan gerust contact met ons op.

Sinds haar debuut in het ARD tv programma “Das Hochzeitsfest der Volksmusik” op 14 mei 2005 is Schlagerzangeres Helene Fischer niet meer uit de Schlagerwereld weg te denken.
Op 3 februari 2006 verscheen haar debuut album “Von hier bis unendlich”, wat haar beide eerste single’s bevat maar ook een duet met Sean Reeves.
Na haar debuutalbum verschenen 5 studioalbums die net als het debuutalbum allemaal goud en platina werden. Helene Fischer kreeg de ene prijs na de andere en heeft inmiddels 4 x de “Echo” gewonnen, nam een aantal keren de “Krone der Volksmusik” in ontvangst en vele andere bekroningen.

Helene Fischer heeft de Stage & Musicalschool in Frankfurt am Main afgerond en voor haar doorbraak als Schlagerzangeres speelde ze in musicals. Dat haar opleiding haar van pas komt is elke keer weer te zien tijdens haar tourneen door Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Denemarken, Frankrijk en Zwitserland.

Helene Fischer is een aanwinst voor de gehele Schlagermuziekwereld maar ook internationaal want ze zingt ook Engelstalig, zoals in verschillende duetten met de Amerikaanse zanger Michael Bolton.

Helene Fischer is met live orkest te boeken voor een concert.

Wilt u meer weten over Helene Fischer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Helene Fischer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Helene Fischer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Helene Fischer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Helene Fischer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Helene Fischer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens