Zangers

Helmut Lotti

Boek Helmut Lotti bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Helmut Lotti bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Helmut Lotti? Neem dan gerust contact met ons op.

Helmut Lotti is een Belgische zanger afkomstig uit de streek van Gent. Al van op zeer jonge leeftijd had hij een passie voor muziekzo was hij gepassioneerd door de muziek van Elvis Presley. Echt doorbreken deed hij na zijn deelname aan de Soundmixshow in Nederland. Nochtans begon Helmut in eerste instantie met Vlaamse muziek, dan denken we in de eerste plaats aan het prachtige ‘Kom Nu’ van Helmut Lotti.

Niet veel later schakelde Lotti over op het Engels en brak hij internationaal door maar ook het klassieke genre heeft al lang geen geheimen meer voor deze schitterende zanger. Dan denken we vooral aan het nummer ‘Tiritomba’.

Het Nederlandstalige werk is nochtans nooit ver weggeweest, in 2013 pakte Helmut uit met een nieuw album getiteld ‘Mijn Hart & Mijn Lijf’ waarop hij 12 eigen Nederlandstalige nummers heeft staan. Dat hij ook veel weet bewees hij dan weer door 3x deel te nemen aan de quiz ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Wilt u meer weten over Helmut Lotti?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Helmut Lotti is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Helmut Lotti.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Helmut Lotti ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Helmut Lotti zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Helmut Lotti

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens