Zangers

Henk Harders

Boek Henk Harders bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Henk Harders bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Henk Harders? Neem dan gerust contact met ons op.

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. 

Henk was als kind al bezeten van muziek. Henk’s vader was vrachtwagenchauffeur en daardoor groeide Henk natuurlijk op met de muziek van Henk Wijngaard, samen met Robbie Williams één van zijn muzikale helden.

In 2009 debuteerde Henk Harders met de single “Zie Ik Een Ster”.  Hiermee wist Henk de nodige aandacht te trekken van diverse radio stations en liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Daarna ging het snel bergopwaarts met zijn carrière. Singles zoals ‘Verlangen’, ‘Herinnering’, ‘Zie hoe mooi het leven is’, ‘Mary Jane’,’Geef Jouw Hart Aan Mij’ en Als De Sterren Weer Gaan Stralen’, werden enthousiast ontvangen in zowel Nederland als België.

Ook was Henk te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.

Wilt u meer weten over Henk Harders?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henk Harders is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henk Harders.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henk Harders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henk Harders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Henk Harders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens