Carnaval, Zangduo's, Zangers

Het Feestteam

Boek Het Feestteam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Het Feestteam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Het Feestteam? Neem dan gerust contact met ons op.

Het Feestteam is een Nederlands zangduo, gespecialiseerd in feestmuziek. Het Feestteam valt in het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Het betreft met name Nederlandstalige covers, die worden voorzien van een stevige beat. Het Feestteam heeft opgetreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in de Kuip, de Arena en Ahoy Rotterdam. Meerdere keren is het Feestteam uitgeroepen tot de Beste Feestact van Nederland. Het team bestaat uit Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn. Op 1 januari 2012 nam de Bruijn de plaats in van Peter Barendregt. Met een ‘polonaise’-versie van ” ik neem je mee” van zanger Gers Pardoel scoorden ze in 2012 een nummer 1-hit in de Radio NL top 30 die 5 weken op nummer 1 bleef staan. De single scoorde ook een top 10-notering in de mega top 40; de single vertoefde 3 weken op nummer 7. Voor het EK werd dezelfde single voorzien van een nieuwe tekst: “hij gaat weer mee”. Met deze single stond het Feestteam in de finale van de Radio 538 EK-singleverkiezing en werd tweede. In 2002 bracht het team onder de naam Altijd Lazerus! hun eerste single met de titel Het Feestteam uit. Dit nummer was gebaseerd op de titelmuziek van de jaren ’80-serie The A-Team

Wilt u meer weten over Het Feestteam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het Feestteam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het Feestteam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het Feestteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het Feestteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Het Feestteam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens