Zangeressen

Hind

Boek Hind bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hind bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hind? Neem dan gerust contact met ons op.

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt. Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op haar zangkwaliteiten. Ook als artiest is Hind veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards. Een show van Hind is altijd bijzonder. Zoals op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte. Of haar edeelname aan het songfestival in 2008. De zangcarrière van Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het tv-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle `Summer All Over Again’ werd direct een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op tv en in het land te zien was. In 2004 werd Hind onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Around The World. Van dat album zijn inmiddels al meer dan 40.000 stuks verkocht. Gaf Hind met haar debuutalbum haar visitekaartje af met haar tweede album Halfway Home vestigt ze haar naam verder in de muziekwereld en met haar derde album dat in 2010 uitkwam zette ze haar geheel eigen muziekstijl Crosspop neer. Door de succesvolle samenwerking met SellaBand in 2009, wist ze in recordtempo (11 dagen) $60.000 bij elkaar te krijgen via haar fans om haar derde album te gaan produceren. Een bijzonder emotionele ervaring voor de zangeres, aangezien haar fans in zo’n korte tijd de funding van haar nieuwe album wisten te realiseren. Meteen daarna dook ze de studio in met de fantastische producer Steve Power. Steve Power produceerde o.a. de meest succesvolle albums van Robbie Williams. Samen met haar manager bedacht ze de nieuwe muziekstijl: Crosspop. Pop muziek in de basis met minimale invloeden van andere muziek genres zoals r&b, soul, arabische invloeden of spaanse invloeden. Het derde album genaamd: “Hind Crosspop” ligt vanaf 8 oktober 2010 in de winkels. De eerste twee singles van het album: “Don’t leave me behind” en “I Want It”

Wilt u meer weten over Hind?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hind is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hind.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hind

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens