DJ's rappers

Hitjeskanon

Boek Hitjeskanon bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Hitjeskanon bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Hitjeskanon? Neem dan gerust contact met ons op.

Energiek, herkenbaar en vooral feest gegarandeerd!

Het Hitjeskanon draait het dak eraf en zorgt voor het ultieme feestgevoel.Zijn onuitputbare muziekcollectie zorgt voor een verrassende mix van de lekkerste dance classics met de beste hits van nu. Zowel op studentenfeesten, hockeyclubs en business events weet het Hitjeskanon te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Voor een microfoon is hij niet bang en indien nodig moedigt hij de meest onervaren dansers aan tot headspins en stagedives. Kortom:

voor het ultieme feestje moet je bij het Hitjeskanon zijn!

Wilt u meer weten over Hitjeskanon?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hitjeskanon is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hitjeskanon.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hitjeskanon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hitjeskanon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Hitjeskanon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens