Zangduo's

Howling Guitar & Swingin’ Saxophone

Boek Howling Guitar & Swingin’ Saxophone bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Howling Guitar & Swingin’ Saxophone bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Howling Guitar & Swingin’ Saxophone? Neem dan gerust contact met ons op.

Howling Guitar & Swingin’ Saxophone Twee musici, de een onvervalste rocker en entertainer , een zanger/gitarist die z’n hand ook niet omdraait voor Zigeunerjazz en spaans gitaarwerk, de ander een door de wol geverfde saxofonist/pianist die Jazz, Soul en Rhythm & Blues door z’n aderen heeft stromen.

William Smulders en Saxotone (Toon Meijer) vormen samen een bevlogen duo wat op inspirerende wijze diverse muziekstijlen weet te versmelten tot een unieke eigen sound. Swingende herkenbare hits uit de jaren ’50 t/m ’80 vormen de basis voor een complete avond live muziek en entertainment. Een dampende Rock’n’ Roller als ‘Blue Suede Shoes’, de saxofoon hit ‘Tequilla’ of de latin klassieker ‘Demasiado Corazon’, Wiliam Smulders & Saxotone krijgen de voeten van de vloer met hun gepassioneerde spel en aanstekelijk enthousiasme.

Een virtuoos duo met de functionaliteit van een hele band, het ene moment ingetogen op de achtergrond, dan weer volop swingend tussen het dansende publiek.

Jazz & Bluesfestivals, jaarmarkten, trouwerijen, verjaardagsfeestjes, evenementen of gewoon een ouderwets avondje rocken in de kroeg, overal zijn deze sympathieke muzikanten thuis en maken ze de sfeer compleet.

Wilt u meer weten over Howling Guitar & Swingin’ Saxophone?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Howling Guitar & Swingin’ Saxophone is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Howling Guitar & Swingin’ Saxophone.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Howling Guitar & Swingin’ Saxophone ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Howling Guitar & Swingin’ Saxophone zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Howling Guitar & Swingin’ Saxophone

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens