Carnaval

Huub Hangop

Boek Huub Hangop bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Huub Hangop bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Huub Hangop? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kent vast wel één van Huubs nummers. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd, zoals: Je wordt weer vent in de shoarmatent, Het vrachtwagenchauffeurslied en Wat ben je lelijk van dichtbij. Maar feestnummers van begin deze eeuw van Huub zijn wereldberoemd: Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant, www-punt-anita-punt.nl en Tosti. En natuurlijk worden ook zijn hits van de afgelopen jaren overal plat gedraaid: zoals Hobbelpaard, Toeter en Selfie.

Huub trekt door het land met deze liedjes in een vrolijke feestshow van dertig minuten (met één of meerdere toegiften!) met veel interactie. Ofwel: zaal op z’n kop! Versterkt of akoestisch. Een optreden zonder toegift heeft Huub in de afgelopen vierendertig jaar nog niet meegemaakt!

Wilt u meer weten over Huub Hangop?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Huub Hangop is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Huub Hangop.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Huub Hangop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Huub Hangop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Huub Hangop

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens