Shows

Imagic

Boek Imagic bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Imagic bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Imagic? Neem dan gerust contact met ons op.

Bart laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie.  Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën.  Gewapend met iPad creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties. Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ iMagician met krachtige en visuele toevoegingen van Youtube films, websites en zelfs razend populaire spelletjes blijven boeien. U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en de interactie! iMagic is een combinatie van close up magic met digitale magie op iPad en smartphone.

Wilt u meer weten over Imagic?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Imagic is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Imagic.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Imagic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Imagic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Imagic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens