Zangers

Jaap Reesema

Boek Jaap Reesema bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jaap Reesema bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jaap Reesema? Neem dan gerust contact met ons op.

Singer, songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België. ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 zomerhit, gewonnen. Jaap heeft tijdens ‘Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid.

Jaap Reesema maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen. Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles uit het leven’ helemaal live & loepzuiver te brengen. Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij de Nederlandse versie van X-Factor.

Jaap heeft inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. Op 1 mei 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Voor de najaars corona-periode heeft Jaap een mooi semi akoustisch programma samengesteld met alle hits uit ‘Liefde voor Muziek’ aangevuld met Nederlandstalige covers. Begeleid door zijn vaste pianist een programma om niet te missen!

Wilt u meer weten over Jaap Reesema?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jaap Reesema is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jaap Reesema.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jaap Reesema ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jaap Reesema zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jaap Reesema

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens