DJ's rappers

Jack $hirak

Boek Jack $hirak bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jack $hirak bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jack $hirak? Neem dan gerust contact met ons op.

Julien Willemsen, beter bekend al Jack $hirak, begon al op 14 jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is Jack uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland.

In 2015 scoort Jack $hirak zijn eerste monsterhit met het nummer “Drank & Drugs” welke de meeste gestreamde track van 2015 wordt. Met hiphopcollectief New Wave wint hij de Popprijs 2015 en de Edison voor beste album van het jaar. In 2016 produceert Jack tevens de meest gestreamde track “Jungle (Broederliefde)” van dat jaar.

Wilt u meer weten over Jack $hirak?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack $hirak is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack $hirak.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack $hirak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack $hirak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jack $hirak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens