Carnaval, Zangers

Jan Biggel

Boek Jan Biggel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jan Biggel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jan Biggel? Neem dan gerust contact met ons op.

De luisteraars van het RADIONL-programma ‘Op Volle Kracht’ waren op donderdag 25 maart jl. getuige van een bijzonder radiomoment. Presentator Hessel Wijkstra kreeg het verzoek van een Brabantse luisteraar om het nummer ‘Ons moeder zeej toch’ van Jan Biggel te draaien. Hessel had nog nooit van hem gehoord en deed een oproep om met Jan in contact te komen. Via de berichtenservice in de RADIONL APP stroomden de berichten binnen. Het zou gaan om een stukadoor uit Liempde die samenwerkt met zanger Arno Sloot. Heel toevallig zaten Jan en Arno op dat moment in de bedrijfswagen onderweg naar een klus. Jan wist niet wat hem overkwam. Hij stuurde z’n 06 nummer via de APP naar de studio en enkele minuten later was hij live op de zender. Uiteraard werd zijn 5 maanden geleden gelanceerde single aansluitend gedraaid.

‘Ons moeder zeej nog’ reeds 380.000 keer bekeken op YouTube.

Inmiddels staat jan iedere weekend op diverse podia ’s. 

Zo heeft hij laatst nog de feesttent op het mega piraten festijn Maaskantje finaal op zijn kop gezet.

Wilt u meer weten over Jan Biggel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan Biggel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan Biggel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan Biggel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan Biggel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jan Biggel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens