Zangers

Jeangu Macrooy

Boek Jeangu Macrooy bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeangu Macrooy bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeangu Macrooy? Neem dan gerust contact met ons op.

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. In 2020 vertegenwoordig Jeangu Macrooy Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Jeangu speelde met zijn debuutalbum al Lowlands, North Sea Jazz Festival en allerlei kerken in Nederland plat. 

Wilt u meer weten over Jeangu Macrooy?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeangu Macrooy is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeangu Macrooy.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeangu Macrooy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeangu Macrooy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeangu Macrooy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens