Zangers

Jeff van Vliet

Boek Jeff van Vliet bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeff van Vliet bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeff van Vliet? Neem dan gerust contact met ons op.

De tune van het tv-programma van Jack Spijkerman “Wat vindt Nederland”, , is ingezongen door Jeff van Vliet. Het originele nummer kennen we natuurlijk van Fluitsma en Van Tijn die in het jaar 1996 een hit scoorden met “15 miljoen mensen. Jeff’s repertoire beperkt zich natuurlijk niet tot deze tune. Hij omschrijft zichzelf het liefst als zanger van het levenslied.

Met zijn eigen nummers heeft Jeff van Vliet al enkele malen op het Tros Muziekfeest gestaan. Hij deelde daar het podium met onder andere Marianne Weber, Peter Beense, Frans Duijts en Petra Berger. Nadat platenmaatschappij Berk Jeff van Vliet een contract had aangeboden kon Jeff in de Arnold Mühren Studios  gaan werken aan zijn debuutalbum. Dat doet Jeff met hulp van gerenommeerde muzikanten als Hans Eijkenaar (Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger), Bert Meulendijk (Gordon, Gerard Joling, BZN) en Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis). Ondertussen blijft Jeroen Englebert liedjes voor hem schrijven, al dan niet in samenwerking met Kayak-drummer Pim Koopman die als producer/componist ook succesvol is geweest met acts als Pussycat, Maywood, Time Bandits en Sandy Coast.

Op Jeff van Vliets debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad. Het is niet mijn fout  Jeff’s eerste single ’t Is Niet Mijn Fout is al veelvuldig op de radio te horen. 

Wilt u meer weten over Jeff van Vliet?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeff van Vliet is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeff van Vliet.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeff van Vliet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeff van Vliet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeff van Vliet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens